Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Η παγκόσμια διακυβέρνηση των Μυστικών Υπηρεσιών

Η παγκόσμια διακυβέρνηση των Μυστικών Υπηρεσιών


Ολοένα και πληθαίνουν οι αποδείξεις ότι στον κόσμο δεν κυβερνούν οι κατά τόπους εκλεγμένες(;) κυβερνήσεις, αλλά οι παγκόσμιες Μυστικές Υπηρεσίες και ιδιαίτερα αυτές των ισχυρών κρατών. Δεν είναι δυνατόν να πιστέψουμε πως όλα τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητος είναι κατασκευασμένες θεωρίες συνωμοσίας χωρίς την παραμικρή δόση αλήθειας. Σίγουρα, υπάρχει και το στοιχείο της υπερβολής αλλά, όπως λέει και ο σοφός λαός, «δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά».

Έχει ενδιαφέρον το άρθρο του Dr. Paul Craig Roberts με τίτλο "The Conspiracy to Remove Trump from the Presidency" ("Η συνωμοσία για να απομακρυνθεί ο Τrump από την προεδρία"), όπου αποκαλύπτει την ανεξάρτητη έρευνα που πραγματοποίησαν οι βετεράνοι των Αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών, που αποδεικνύει το ψευδές του ισχυρισμού περί "Ρωσικής παρέμβασης στις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές".

Σας το παραθέτω αυτούσιο, στην μετάφρασή μου από το Αγγλικό κείμενο:

Οι Αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, το Δημοκρατικό Κόμμα, ορισμένοι Ρεπουμπλικανοί, συμπεριλαμβανομένων των μελών της κυβέρνησης του προέδρου Trump, και τα Αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης συνωμοτούν κατά της Αμερικανικής δημοκρατίας και του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αυτό το γνωρίζουμε από μια δημόσια επιστολή προς τον Trump που δημοσιεύθηκε στις 24 Ιουλίου 2017, στο consortiumnews.com, από τους Veteran Intelligence Professionals for Sanity.

Σε αντίθεση με την CIA, την NSA και το FBI, οι βετεράνοι επαγγελματίες των μυστικών υπηρεσιών πραγματοποίησαν εγκληματολογικές έρευνες. Βρήκαν τεκμηριωμένες ενδείξεις ότι η υποτιθέμενη εισβολή "Guccifer 2.0" στις 5 Ιουλίου 2016 στο διακομιστή του Democratic National Committee (DNC) -αυτά είναι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνουν ότι το DNC εργάζεται για τη Hillary εναντίον του Sanders- δεν είχε γίνει παράνομα, αλλά είχε διαρρεύσει. Τα έγγραφα που διέρρευσαν αντιγράφησαν σε μια εξωτερική συσκευή αποθήκευσης και επεξεργάστηκαν με την διαδικασία της αποκοπής και της επικόλλησης, προκειμένου να εμπλέξουν την Ρωσία ότι –τάχα– έχει πειράξει τα έγγραφα.

Με άλλα λόγια, η φερόμενη εισβολή ήταν ένα αντίγραφο εκ των έσω, που κατόπιν παραποιήθηκε για να δείχνει πως έχει Ρωσική προέλευση. Οι βετεράνοι επαγγελματίες κατάσκοποι υποθέτουν ότι αυτό έγινε για να μην επικεντρωθεί η προσοχή στο ενοχλητικό περιεχόμενο των μηνυμάτων του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά αντιθέτως να στραφεί η προσοχή στην «Ρωσική παρέμβαση στις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές».

Όπως το αντιλαμβάνομαι, η επιτυχία αυτής της ψευδούς και ενορχηστρωμένης ιστορίας περί της Ρωσικής πειρατείας, για την οποία δεν υπάρχει ούτε ίχνος αποδεικτικού στοιχείου, έδωσε την ευκαιρία στο σύμπλεγμα στρατιωτικών / ασφαλείας να απομακρύνει τον Trump και να προστατεύσει έτσι τον υπερμεγέθη προϋπολογισμό και την εξουσία του, που απειλείται από την πρόθεση του προέδρου να εξομαλύνει τις σχέσεις με τη Ρωσία. Έδωσε στις δυνάμεις της Hillary την ευκαιρία να δικαιολογηθούν λέγοντας ότι η Ρωσία έκλεψε τις εκλογές υπέρ του Trump. Έδωσε στο Ισραήλ την ευκαιρία να δώσει τέλος στην απόσυρση του Trump από την παρέμβαση των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, επιτρέποντας έτσι στο Ισραήλ να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον Αμερικανικό στρατό για να ξεκαθαρίσει τα εμπόδια στην επέκταση του. Παρείχε στους μισθοφόρους του Τύπου, που μισούν τον Trump, και στους "άθλιους", που τον εξέλεξαν, μια ιστορία που θα είναι πρώτο θέμα για μήνες και μήνες, ενώ θα ακολουθηθεί, σύμφωνα με τις προσδοκίες τους, από την ιστορία της απομάκρυνσης του Trump από την προεδρία.

Οι συνταξιούχοι επαγγελματίες των μυστικών υπηρεσιών είναι υπερβολικά επιφυλακτικοί στο να ενημερώσουν τον πρόεδρο Trump ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια συνωμοσία για να τον απομακρύνει από το αξίωμα του, είτε με κατηγορία ή με δολοφονία από κάποιον δεξιό "μουρλό", οργισμένο με τον προδοτικό πρόεδρο. Όμως, αυτό φαίνεται να είναι το μήνυμα πίσω από τις λέξεις. Καθώς έχω δώσει τον σύνδεσμο για την επιστολή, μπορείτε να την διαβάσετε και να βγάλετε το δικό σας συμπέρασμα.