Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ "ΧΤΕΣ"

Δεν πέρασαν είκοσι μέρες από την επίθεση που δέχτηκαν συνάδελφοι μας στην Ζάκυνθο και παραλίγο να θρηνήσουμε και άλλους στην καθημερινή τους προσπάθεια να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της εργασίας τους.
Αυτή τη φορά, σε συναδέλφους της Π. Περιστερίου συνέβη ένα απίστευτο περιστατικό.

Εναερίτες τεχνικοί, την ώρα που εκτελούσαν το καθήκον τους, προπηλακίστηκαν, χαστουκίστηκαν και πυροβολήθηκαν από ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης, ο οποίος χρωστούσε και είχε βγει εντολή αποκοπής λόγω χρέους.
Ευτυχώς τα σκάγια κτύπησαν μόνο το αυτοκίνητο.
Πριν από λίγες ημέρες, με αφορμή το περιστατικό της Ζακύνθου, είχαμε επισημάνει δημόσια τα κακώς κείμενα στην Επιχείρηση, όσον αφορά τη συγκεκριμένη απασχόληση των μισθωτών μας και τους κινδύνους που διατρέχουν.
Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε πολύ σύντομα με το χειρότερο τρόπο, χωρίς να γίνεται κάτι προς την κατεύθυνση αυτή, από τους υπεύθυνους της Διοίκησης.
Παράλληλα, κάναμε ως Ένωση Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ παρέμβαση για το συγκεκριμένο θέμα σε συνάντησή μας που είχαμε με την Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ.
Παρ’ όλα αυτά και ενώ είχαμε τις διαβεβαιώσεις, ότι η Διοίκηση θα ακολουθήσει νέα στρατηγική για τις αποκοπές και ιδιαίτερα για τις ειδικές αποκοπές, δεν έχουμε δει ακόμα κανένα αποτέλεσμα.
Περιμένουμε από τη Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ άμεσα να εκπονήσει Στρατηγικό Σχέδιο για αυτές τις περιπτώσεις σε συνεργασία με το Συνδικάτο που αποτελείται από ανθρώπους της πρώτης γραμμής, οι οποίοι έχουν προτάσεις και γνωρίζουν πολύ καλά αυτό το τεράστιο πρόβλημα.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ << ΧΤΕΣ >>
Ελπίζουμε νε είναι το τελευταίο δραματικό περιστατικό που συμβαίνει σε εργαζομένους που εκτελούν τη συγκεκριμένη υπηρεσία, διαφορετικά.....
Επιφυλασσόμαστε για τις ενέργειες μας έτσι ώστε να προστατέψουμε τους συναδέλφους μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ