Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Η ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ- ΔΕΗ δίνει τα θερμά της συγχαρητήρια στους ηρωικούς τεχνίτες

Για άλλη μια φορά οι δεκάδες ηρωικοί τεχνικοί της ΔΕΗ, του ΔΕΔΔΗΕ και του ΑΔΜΗΕ έδωσαν την μάχη με την κακοκαιρία και τα πολλαπλά προβλήματα που δημιούργησε στην ηλεκτροδότηση της χώρας. Οι συνάδελφοι μας, κατόρθωσαν παρά τις αντιξοότητες να επαναφέρουν το ρεύμα στις περιοχές που έμειναν χωρίς ηλεκτρικό και να αποκαταστήσουν τις..
βλάβες και στο πιο δύσβατο σημείο.
 Σε μία περίοδο που οι ελλείψεις σε τεχνικό προσωπικό (ειδικά στο ΔΕΔΔΗΕ) είναι μεγάλες και παράλληλα η μείωση προσωπικού στις βάρδιες, οι ελλείψεις υλικών και εφοδίων συσσωρεύουν ακόμη περισσότερα προβλήματα, οι τεχνικοί του Ομίλου ΔΕΗ αποδεικνύουν έμπρακτα ότι αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα η εξυπηρέτηση του έλληνα πολίτη και η διασφάλιση του κοινωνικού αγαθού που λέγεται ηλεκτρικό ρεύμα.
Επίσης αναδεικνύεται για άλλη μια φορά πόσο τραγικό λάθος ήταν να κοπεί άδικα το επίδομα επικινδύνου εργασίας στους εναερίτες που με κίνδυνο της ζωής τους μέσα στον πάγο, το κρύο και τα χιόνια αγωνίστηκαν για την επιδιόρθωση των βλαβών.
Η ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ- ΔΕΗ δίνει τα θερμά της συγχαρητήρια στους ηρωικούς τεχνίτες και σε όλους τους συναδέλφους που εργάστηκαν κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες.


        ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ