Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ-ΔΕΗ:ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ



Το τελευταίο χρονικό διάστημα και πριν ακόμη ψηφιστεί το νομοσχέδιο για το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ, υπάρχει μια διάχυτη  ανησυχία στους εργαζόμενούς του για τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν από πλευράς συνδικάτου, όσον αφορά την περεταίρω διαδικασία πώλησης.

Οφείλουμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας στον ΑΔΜΗΕ, ότι η ολοκλήρωση της  πώλησης έχει δρόμο για την κυβέρνηση και τη Διοίκηση της ΔΕΗ.

Αυτός ο δρόμος δεν πρόκειται να είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, από πλευράς ΕΤΕ/ΔΕΗ και όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι,

  • Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα Δ.Σ. και σε καμία Γεν. Συνέλευση  να πάρει απόφαση για ξεπούλημα του Εθνικού μας Δικτύου Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας.
  • Θα διεκδικήσουμε με κάθε νομικό μέσο το μπλοκάρισμα του διαγωνισμού για την πώλησή του.
  • Δεν θα αφήσουμε έρμαια στα κελεύσματα της κάθε Διοίκησης τους συναδέλφους μας στον ΑΔΜΗΕ.

Ως ΕΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ, εφιστούμε την προσοχή  στους συναδέλφους του ΑΔΜΗΕ, να κλείσουν τα αυτιά τους σε διάφορες σειρήνες που ακούγονται στους χώρους εργασίας τους περί δημιουργίας Επιχειρησιακού Σωματείου.

Γιατί με τέτοιες κινήσεις, το μόνο που μπορούν να επιτύχουν οι «κύριοι» αυτοί, είναι να φέρουν πιο κοντά την απεμπόληση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων και ταυτόχρονα να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα του εργοδότη.

Ο αγώνας συνεχίζεται και έχει δρόμο ανηφορικό, αλλά για να είναι επιτυχής πρέπει να τον δώσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι και οργανωμένοι, γιατί τίποτε δεν χαρίζεται και δεν γίνεται μεμονωμένα.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ –ΚΗΕ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ τα απεργιακά μέτρα στον ΑΔΜΗΕ



          Με γνώμονα τη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος  των αγωνιστικών μας κινητοποιήσεων, θεωρούμε χρέος μας να συνεχίσουμε τα απεργιακά μέτρα που έχουμε εξαγγείλει, τα οποία εξακολουθούν να ισχύουν μόνο στην εταιρεία ΑΔΜΗΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.ΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ - ΚΗΕ
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΩΜΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ                     ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ