Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Η εκκολαπτόμενη παράταξη ΕΑΜΕ προσπαθεί ποικιλοτρόπως να μας πείσει ότι προήλθε από παρθενογένεση !



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ" ΤΔΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 Συναδέλφισσες/οι,
 η χρόνια εξουσία των συναδέλφων του ΕΑΜΕ (πρώην ΠΑΣΚΕ-ΣΑΔ) τους έχει προκαλέσει πληθώρα συναισθημάτων όπως αλαζονεία, ξιπασμό και φυσικά αίσθημα ανωτερότητας αφού επί πολλές δεκαετίες βρίσκονταν στα υψηλότερα βάθρα του συνδικαλιστικού κινήματος με αποτέλεσμα να δείχνουν περιφρόνηση στους υπόλοιπους συναδέλφους λόγω της μεγάλης τους υπεροψίας.
 Ήρθε η στιγμή όμως που η δική σας ψήφος, οι δικές σας επιλογές τους ανάγκασαν να έρθουν σε δεύτερη μοίρα γιατί όσα ονόματα και να αλλάξουν, όσο ανεξάρτητοι κι αν δηλώνουν, οι εργαζόμενοι δεν ξεχνάνε το βρώμικο παρελθόν της ΠΑΣΚΕ και της ΣΑΔ. 
Είναι τουλάχιστον αλαζονικό το γεγονός ότι δεν αποδέχονται το αποτέλεσμα των δικών σας επιλογών όπου με το υπέρτατο δημοκρατικό δικαίωμα της ψήφου φέρατε την παράταξη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ πρώτη δύναμη στην ΤΔΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 
Τελικά μετά τον γάμο των δύο παρατάξεων ΠΑΣΚΕ και ΣΑΔ με προέδρους Φωτόπουλο - Ρίζο απέφερε καρπούς! Η εκκολαπτόμενη παράταξη ΕΑΜΕ προσπαθεί ποικιλοτρόπως να μας πείσει ότι προήλθε από παρθενογένεση !! 
Οι εκφοβισμοί και οι εκβιασμοί είναι δύο έννοιες που έχουν κάνει διατριβή πάνω σε αυτές οι συνάδελφοι της πρώην ΠΑΣΚΕ & ΣΑΔ με την κατάχρηση εξουσίας που έκαναν τόσα χρόνια. Αν νομίζεται ότι θα συνεχίσουμε να ανεχόμαστε τις απειλές σας είστε γελασμένοι , σας παραπέμπουμε να απευθυνθείτε στον αρμόδιο εισαγγελέα γιατί οι εργαζόμενοι σας ανήγγειλαν την ετυμηγορία τους μέσω δημοκρατικών εκλογικών διαδικασιών.
 Συναδέλφισσες/οι, 
Πραγματικά μας λυπεί το γεγονός ότι εν ώρα μεταρρυθμίσεων και ραγδαίων αλλαγών στα εργασιακά μας ζητήματα οι συνάδελφοι του ΕΑΜΕ προσπαθούν για άλλη μια φορά να διχάσουν τους εργαζόμενους. Επιτέλους πρέπει να καταλάβουν ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτόν τον κυκεώνα και να σκύψουν το κεφάλι στην ετυμηγορία των συναδέλφων ώστε να συνεργαστούμε με γνώμονα το συμφέρον της μεγαλύτερης επιχείρησης των Βαλκανίων και το συμφέρον των εργαζομένων. 

                                        ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ