Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΕΤΕ-ΔΕΗ: "ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ"

ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς: Διευ/ντα Σύμβουλο ΔΕΔΔΗΕ κ. ΚΟΛΛΙΑ Γ.
Κύριε Διευθύνοντα,
Σε συνέχεια της προηγούμενης επιστολής μας, για την ύπαρξη φαινομένων παρέμβασης στο δίκτυο διανομής από τρίτους , για ηλεκτροδότηση πελάτη μετά την διακοπή λόγω χρέους , σας ζητούσαμε την διερεύνηση του περιστατικού και ενημέρωσή μας για τα αποτελέσματα αυτής .
Ταυτόχρονα ,στην ίδια επιστολή θέταμε και το ζήτημα της στέγασης και καθημερινής παρουσίας στην περιοχή

Αθήνας εργολάβου .Σας θέταμε τα πολλά προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν από αυτή την χορηγία, χωρίς να προβλέπεται στην σύμβαση με τον ανάδοχο.
Οι εξελίξεις με την περίπτωση συναδέλφου, που   καταγγέλλεται ότι εργάζονταν για εργασίες εργολάβου, σε χρόνο κανονικού ωραρίου αποδεικνύει ότι η επιλογή στέγασης εργολαβιών σε χώρους ΔΕΔΔΗΕ, δίνει την δυνατότητα να αναπτυχθούν παραβατικές συμπεριφορές από συναδέλφους αλλά δημιουργεί και κλίμα έντασης- καχυποψίας μεταξύ των συναδέλφων.
Σας καλούμε να προβείτε σε όλες εκείνες τις ενέργειες που θα διασφαλίζουν ότι οι όποιες εργολαβίες θα κινούνται μέσα στα πλαίσια των συμβάσεων και ζητούμε να μας ενημερώσετε εγγράφως για τις ενέργειες σας.  
Εμείς από την πλευρά μας ,τέτοια ζητήματα που δημιουργούν ερωτηματικά για το σύνολο του τεχνικού προσωπικού της επιχείρησης ,τα έχουμε καυτηριάσει επανειλημμένως και με σαφήνεια. Τέτοιες συμπεριφορές σαν αυτή που καταγγέλλεται, δεν αφορούν την συντριπτική πλειοψηφία του τεχνικού προσωπικού. Προσωπικού που καθημερινά ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την επίτευξη της αποστολής της επιχείρησης.
Ταυτόχρονα δικαιώνουν, οι όποιες παραφωνίες , την πάγια θέση της ΕΤΕ-ΔΕΗ για την αναγκαιότητα προσλήψεων τεχνικού προσωπικού , που θα επιτρέψει την σωστή διαχείριση του προσωπικού και θα αποτρέψει την είσοδο εργολαβιών, σε ευαίσθητες από πολλές πλευρές εργασίες.
                                                         ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΕ-ΔΕΗ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΒΛΑΣΤΟΣ   ΑΓΓΕΛΟΣ                                                          ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ