Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Διαμαρτυρία της ΔΑΚΕ Ι.Τ. στο Υπουργείο Εργασίας

Δεκάδες Δακίτες συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί έξω από το Υπουργείο Εργασίας μαζί με αρκετά στελέχη της ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ με επικεφαλής τον Γραμματέα της παράταξης Αντώνη Καρρά να διαμαρτυρηθούν ξανά για τα απαράδεκτα και εγκληματικά μέτρα που παίρνει η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση ενάντια στα δίκαια και στις κατακτήσεις των εργαζομένων. Δυστυχώς οι πιο παράλογοι και ειδεχθείς πόθοι των διεθνών και ντόπιων μεγαλοεργοδοτών νομοθετούνται. Οι Έλληνες εργαζόμενοι γίνονται δουλοπάροικοι με συμβάσεις μιας ημέρας ή μιας ώρας στα “φέουδα” των ξένων funds.
Η δημόσια περιουσία ξεπουλιέται “για ένα κομμάτι ψωμί” με διαδικασίες fast track και χωρίς κανέναν κοινοβουλευτικό έλεγχο.
Έχουμε εθνική ευθύνη και κοινωνικό καθήκον να σταματήσουμε αυτό το σύγχρονο “Ολοκαύτωμα”. Όλοι μαζί οφείλουμε να στοιχηθούμε σε έναν ανένδοτο αγώνα, μακριά από χρώματα και αντιπαραθέσεις, ώστε αυτές οι πολιτικές να “κιτρινίσουν στα συρτάρια” όσων τις εμπνεύστηκαν…εκεί που τώρα βρίσκονται οι λίστες των φοροφυγάδων που καλύπτουν. Όλοι μαζί ενωμένοι οφείλουμε να ανατρέψουμε τα Μνημόνια. Όλοι μαζί από κάθε μετερίζι οφείλουμε να διεκδικήσουμε το παρόν και το μέλλον που οραματιζόμαστε για την Πατρίδα και τις οικογένειες μας.