Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

N.Κιουτσούκης:Ή εμείς ή αυτοί

ΔΗΛΩΣΗ
του Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ κ. Νικ. Κιουτσούκη


Η επίσκεψη της κας Μέρκελ, πραγματοποιείται στην πιο δύσκολη συγκυρία για την ελληνική οικονομία, αλλά κυρίως για την συνοχή της κοινωνίας.


Η επιμονή των “ΕΤΑΙΡΩΝ” και ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ της χώρας, για…εκπλήρωση των μνημονιακών δεσμεύσεων χωρίς να εκτιμώνται τα ΑΡΝΗΤΙΚΑ σ’ όλους τους τομείς αποτελέσματα, συνεχίζοντας στην ίδια αδιέξοδη και καταστροφική συνταγή, κατάφερε το ακατόρθωτο που είναι ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ!!!


Είναι προφανές ότι η εν λόγω επίσκεψη γίνεται για να προσφερθεί πολιτική στήριξη στην συγκυβέρνηση ώστε να ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ στο βωμό της διάσωσης του κοινού νομίσματος χωρίς να λαμβάνεται υπ’ οψιν η φτωχοποίηση και η διάλυση της κοινωνίας μιας χώρας, που βρίσκεται στον σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης.


Θεωρούμε απαράδεκτο, η δανειακή τοκογλυφία των αγορών και των “εταίρων“, να μετατρέπεται σε …πολιτική τοκογλυφία που καταστρέφει τη ζωή 11 εκατομμυρίων πολιτών προς τέρψη “αδηφάγων τεράτων”.


Η απαγόρευση δε της “συνάθροισης” και των συλλαλητηρίων που θέλει να επιβάλλει η Κυβέρνηση, καταδεικνύει το φόβο που τους έχει κυριεύσει -δικαίως- από την αυξανόμενη οργή και αγανάκτηση της κοινωνίας…


Η τρομοκράτηση του λαού τελείωσε!!!


Είναι η ώρα να τρομοκρατηθεί το αναξιόπιστο πολιτικό σύστημα που με περισσή αλαζονεία και με πρακτικές ολοκληρωτικών καθεστώτων, έχει αναγορευθεί σε προστάτης των ισχυρών και των λίγων και δυνάστης των πολλών και αδυνάτων!!!


Καλούμε όλους τους Έλληνες να ξεχυθούν στους δρόμους και στα συλλαλητήρια, ώστε να μην περάσουν τα χιλιόμετρα καταστροφής των πολιτών.


ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ