Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΔΑΚΕ-ΕΤΕ/ΔΕΗ:ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ



Εμείς δεν έχουμε αυταπάτες….
Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία τους να συνεχίσουν όχι μόνο να ελέγχουν τη ΓΕΝΟΠ και τα σωματεία, αλλά να διατηρήσουν το προφίλ και το πρόσωπο των «αγωνιστών» που όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν!!!
Όμως στο δρόμο της ολίσθησης δεν θα τους ακολουθήσουμε. Κανείς μας δεν μπορεί να λάβει σοβαρά υπόψη του το πόρισμα ή τα πορίσματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από συντεχνιακή και παραταξιακή ιδιοτέλεια.
Η λύση είναι μία.
Να πάρει  απόφαση από το Δ.Σ της ΕΤΕ-ΔΕΗ ώστε ο έλεγχος να πραγματοποιηθεί από ειδικούς, όπως ορκωτοί λογιστές και να δεσμευτούμε ότι η όποια απόδοση ευθυνών θα προχωρήσει σε εισαγγελέα για να γίνει έρευνα σε βάθος. Όλα όμως τα παραπάνω μπορούν να πραγματοποιηθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα και αφού πρώτα αντιμετωπίσουμε τον ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ που μας ετοιμάζουν την ταφόπλακα που θέλουν να τοποθετήσουν σ΄εμάς και τις οικογένειες μας. Όταν καίγεται το σπίτι σου, δεν ψάχνεις να βρεις την αιτία της φωτιάς, αλλά προσπαθείς να σβήσεις την φωτιά ώστε να μην επεκταθεί σε όλο σου το σπίτι!!!
Εμείς λοιπόν χωρίς να κρυβόμαστε στις σπηλιές χωρίς να διαπομπεύουμε το κίνημα και να σπιλώνουμε συνειδήσεις με περισσή ευκολία όπως κάποιοι άλλοι πράττουν κάνοντας πράξη το ρητό «Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ», δεσμευόμαστε να συμβάλουμε ώστε μόλις αντιμετωπισθούν τα σοβαρά προβλήματα που άπτονται της ύπαρξης μας ως εργαζόμενοι και ως ΔΕΗ, να χυθεί άπλετο φως σε κάθε πτυχή ενδεχόμενου λάθους ή παραβίασης καταστατικών διατάξεων του σωματείου μας.
Δεν θα τους επιτρέψουμε όμως να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα, αφήνοντας τα σοβαρά ζητήματα να προχωρούν χωρίς αντίσταση και αντίδραση και περιορίζονται στη λογική της διάλυσης του σωματείου και του Σ/Κ της ΔΕΗ προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ορέξεις όλων αυτών που κάθονται στο ίδιο τραπέζι με το νεκροθάφτη κομματικό εγκάθετο και ομοτράπεζο της πλειοψηφίας οπαδό του Παπανδρέου, Βενιζέλου, Παπακωνσταντίνου, Λοβέρδου, Κουτρουμάνη, Χρυσοχοϊδη και άλλων «πετυχημένων» υπουργών του μνημονίου.

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ!!!
ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΙΣΚΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΟΥΣ ΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ!!!
ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΠΙΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΤΥΑΡΙΑ ΛΑΣΠΗΣ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ