Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΝΔ: Επικίνδυνος ο Λοβερδος

Σκληρή επίθεση του εκπροσώπου της ΝΔ Γ.Μιχελάκη κατά του Α.Λοβερδου με αφορμή τις δηλώσεις του για μακελειό στη χώρα αν πειράξουν τον ΓΑΠ.
Συγκεκριμένα είπε: ”Η απειλή Λοβέρδου, για μακελειό στη χώρα, στρέφεται ευθέως εναντίον της δικαιοσύνης, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας. Δεν ξέρουμε αν τα κίνητρα του είναι ψηφοθηρικά ενόψει των εσωκομματικών διαδικασιών στο ΠΑΣΟΚ. Σίγουρα, όμως, τέτοιες απειλές, σε μια στιγμή που ο λαός υποφέρει εξαιτίας της πολιτικής τους, ξεπερνούν τα όρια της ανευθυνότητας. Ειναι εκβιαστικες, και επικινδυνες”
Αναφερόμενος εξάλλου στο τεράστιο θέμα που έχει δημιουργηθεί με το φούσκωμα του ελλείμματος, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο Γιάννης Μιχελάκης είπε : “Εδώ υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες που έγιναν, ασχολήθηκε η δικαιοσύνη, ασχολήθηκαν οι δυο οικονομικοί εισαγγελείς. Εκεί λοιπόν στο πόρισμά τους διαπίστωσαν εμπλοκή πολιτικών προσώπων, και η υπόθεση πρέπει να ξεκαθαριστεί. Πρέπει να περιμένουμε να έρθει ο φάκελος στη βουλή, και από κει και πέρα να δούμε τα στοιχεία που υπάρχουν μέσα”.
Ενώ αναφερόμενος στην ωμή παρέμβαση του Λοβέρδου είπε: “Πρόκειται περί μιας παρέμβασης, ωμής στη δικαιοσύνη. Υπάρχει μια έρευνα δικαστική, χωρίς να την έχουμε δει, χωρίς να έχουμε δει τα αποτελέσματά της, έρχεται κάποιος και επιτίθεται, το θεωρείτε λογικό;”.
Σχολιάζοντας πρόταση της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου για παράταση του βίου της κυβέρνησης, είπε: “Δεν καταλαβαίνω ποιοι φοβούνται την προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία. Όσοι βλέπουν τη συγκεκριμένη κυβέρνηση χωρίς να έχει λαϊκή νομιμοποίηση να διευρύνεται, να μεγαλώνει ο χρονικός ορίζοντάς της, είναι αυτοί οι οποίοι φοβούνται την προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία. Δεν πρέπει να έχει ο λαός άποψη για το ποιο κόμμα θα τον κυβερνήσει και με ποιο πρόγραμμα;”.

 http://www.antinews.gr/