Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΕΤΕ-ΔΕΗ: "ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΖΕΡΒΟΥ"

Φαίνεται ότι η σημερινή διοίκηση Ζερβού αρέσκεται στο να βοηθά και να ανταμείβει πλουσιοπάροχα τους εκλεκτούς της ώστε να συνεχίσουν είτε εκτός είτε εντός της ΔΕΗ το έργο διάλυσης της Επιχείρησης.
Ο υπ' ατμόν χρυσοκάνθαρος διευθυντής κύριος Τριανταφύλλης μπορεί να αποτελεί σε λίγο παρελθόν όμως τα έργα και οι ημέρες του έχουν καταγραφεί με πρόσημο πλην στις συνειδήσεις των εργαζομένων αλλά και των υψηλόβαθμων υπηρεσιακών παραγόντων στη ΔΕΗ.

Μόνο το μπάχαλο που δημιούργησε με τη λειτουργία του νέου ωραρίου χωρίς τα απαραίτητα οικονομικά οφέλη για την Επιχείρηση αλλά και το σύστημα ευνοιοκρατίας που εγκατέστησε στη ΔΕΗ για την εξυπηρέτηση των δικών προσωπικών φιλοδοξιών αρκεί για να κατανοήσει και ο πιο αδαής πόσο αντιπαραγωγικός και επικίνδυνος ήταν.
Με απλά λόγια ο κος Τριανταφύλλης δημιουργούσε μόνο ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΙΚΕΣ καταστάσεις με αποκορύφωμα τη σύνταξη  νέου οργανογράμματος!!!

Στο ίδιο μοτίβο βολέματος και ανοχής ακολουθεί και η τοποθέτηση του νέου ΔΝΣΣ/Α, κου Θέου, ο οποίος ζήτημα είναι αν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του εκτός κομματικών μηχανισμών όμως κατόρθωσε με τις ευλογίες του κ. Ζερβού να προσληφθεί με υψηλότατες αποδοχές και να αναλάβει κι αυτός την σωτηρία της Επιχείρησης.
Αλήθεια κύριοι της διοίκησης και του αρμόδιου Υπουργείου πιστεύετε ότι με τους κολλητούς σας και με τους τεχνοκράτες που προσλαμβάνετε που είναι εκτός οικονομικής, εργασιακής και κοινωνικής  πραγματικότητας θα μπορέσετε να βοηθήσετε την σωτηρία της ΔΕΗ ή απλά το βλέπετε κάποιοι ως μία καλή  "αρπαχτή" και συμπλήρωσης του βιογραφικού σας.
Οι εργαζόμενοι στην Επιχείρηση αλλά και η ΕΤΕ-ΔΕΗ λέει νισάφι πια με του σωτήρες τόσο της κυβέρνησης όσο και στη ΔΕΗ.
Τα πρόσωπα που επιλέξατε και επιλέγετε για συνεργάτες σας κύριε Ζερβέ δεν έχουν ούτε όραμα, ούτε ευαισθησίες ούτε καν τις γνώσεις και την πείρα για να βοηθήσουν τον άλλοτε γίγαντα της χώρας
ώστε να ορθοποδήσει και να μην βουλιάξει οριστικά.
Αν θέλετε να βοηθήσετε τη ΔΕΗ, τους εργαζόμενους της αλλά και τους χιλιοταλαπαιρωρημένους έλληνες καταναλωτές προχωρήστε σε ενέργειες δραστικές, παραγωγικές και αποτελεσματικές με σχέδιο, διαβούλευση και όραμα ώστε  να ξαναγίνει η ΔΕΗ ισχυρή και δυνατή.


                               ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                     ΕΤΕ-ΔΕΗ